Party time met hoeden

Een feest wordt mooier als daar haardecoraties en hoeden bij worden gedragen. Het is een finishing touch. Met de hulp van onze buren van de Fashion Mall Voorwinden hebben we een fotosessie gemaakt, waarbij te zien is hoe mooi haardecoraties en hoeden passen bij de kleurrijke feestkleding van Voorwinden mode.

Onderstaande 66 foto's zijn bij ons in de tuin genomen. Natuurlijk hebben we er gelijk een leuk feestje van gemaakt. De kleding komt uit de luxe collectie van Voorwinden. Dank zij de dames Annemarie, Carolien, Elly, Mien en Ruda is er een prachtige sfeervolle collectie samengesteld.

Mocht u in deze bijzondere feestkleding geïnteresseerd zijn, neem dan even contact op met een van hen bij Voorwinden. Zowel de kleding als de hoeden zijn te koop bij Voorwinden. Daarbij geldt natuurlijk: zo lang de voorraad strekt. De eerder genoemde dames laten u hieronder zelf ook zien hoe mooi de combinaties zijn samen met: Aline, Aimée, Arno, Chloé, Denis, Julien, Lieve, Noa, Ramon, Simon, Tinus en Wout.

Kom gerust eens naar de Smidsweg te 's-Gravendeel om al deze prachtige mode zelf uit te proberen. Samen met u willen we ook een prachtige kledingcombinatie maken, zodat uw feestkleding tot in de puntjes verzorgd is.