Waar vindt u de hoedenwinkel van Hoeden en Zo

 


Voorbereiding bezoek

Bekijk eerst eens alle pagina's op deze website en kom gerust ook eens even in onze hoedenwinkel. De winkel in 's-Gravendeel is gemakkelijk te bereiken. Het ligt vlak bij Dordrecht aan de A16. Het is minder dan 30 minuten met de auto van Breda of Rotterdam en minder dan 45 minuten vanuit Utrecht. Onze woonplaats ligt als het ware tussen Amsterdam en Antwerpen en van beide plaatsen is het binnen een uur aan te rijden.  Wij zijn ook nog eens eenvoudig te vinden. Onze hoedenwinkel is namelijk gelegen pal naast de grootste modewinkel van Nederland: Voorwinden.  Parkeren is gratis bij ons.
Er zijn geen speciale openingstijden voor onze hoedenwinkel. U kunt het beste even van te voren bellen of een email sturen, zodat er een afspraak kan worden gemaakt. Natuurlijk mag u het ook proberen als u toch in de buurt bent of bij Voorwinden gaat winkelen.


Ons atelier en de hoedenwinkel zijn gevestigd op de volgende locatie:

Smidsweg 7a

3295 BT  ’s-Gravendeel

Telefoon: 078-6737356

E-mail:  in verband met de spamrobots is het niet doorklikbaar.   

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 24439680. 

 

 

De routebeschrijving staat hieronder beschreven en is in Word te downloaden als u op onderstaande tekst klikt:

 

Routebeschrijving naar Hoeden en Zo te 's-Gravendeel

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Routebeschrijving:

 

1    Vanuit Den Haag (en Rotterdam start bij *): Volg de A13. Neem bij het Kleinpolderplein de afslag richting Schiedam/ Hoek van Holland. Vervolg de weg en neem bij het Kethelplein de afslag naar de Beneluxtunnel richting Europoort (A4). Uit de tunnel gekomen dien je de linkerbaan aan te houden richting Zierikzee/Dordrecht (A15).

*) Neem daarna bij het vaanplein de afslag Zierikzee/Roosendaal. Nu rijdt u op de A29 naar de Heinenoordtunnel. Uit de tunnel gekomen moet u de rechterbaan nemen. Vanzelf komt u op de afslag naar Oud‑Beijerland en ­­'s -Gravendeel. Het nummer van deze afslag is 21.

**) Sorteer bij de stoplichten rechts voor, dan komt u op de afslag richting ­­'s‑Gravendeel. Na het passeren van de stoplichten rijdt u op de N217. Blijf deze weg bijna 11 km vervolgen. In totaal komt u drie stoplichten tegen op de route. Er zitten slechts enkele flauwe bochten in en twee rotondes.

Bij 's-Gravendeel aangekomen de borden richting ’s-Gravendeel/Mijlpolder volgen. Dat wil zeggen: neem de tweede afslag op de rotonde. Daarna tweede weg rechts (Bord: centrum). Dit is de Smidweg. Ook Voorwinden wordt aangegeven op de borden bij deze route.

Volg de Smidsweg ongeveer 300 meter. Bij de bomen wonen we. Ons huis staat aan de linkerzijde van de weg. U ziet daar een grote rode beuk.Er staat een muurtje om het huis. Daar is ons ­huis op nummer 7A. Rijdt u niet onder de voetgangersbrug door, want dat is net te ver. Er is voldoende parkeer­ruimte naast het huis. Als die ruimte vol staat kunt u in de straat of op één van de twee parkeerplaatsen gaan staan bij de kledingzaak van Voorwinden onze buurman.     1  

 

2    Vanuit Utrecht wordt geadviseerd de route over Gorinchem te nemen A2 en A27. Daarna volgt u de route naar Rotterdam (A15). Na Sliedrecht neemt u de afslag Dordrecht. De Dordtse randweg N3 rijd je helemaal uit. Pas op voor de snelheidscamera’s die vlak voor en kort na de Papendrechtse brug staan. De maximumsnelheid is hier 80 KM/uur. Velen zijn hier helaas al bekeurd. Vervolg de autoweg met maximaal 100km per uur.

***) Er volgen dan drie stoplichten (Dit is de kruising met de A16 Rotterdam-Breda). U blijft rechtdoor rijden en komt bij de Kiltunnel. Dit is een toltunnel. De kosten bedragen €2,00. Zorg wel voor contant geld, want ze accepteren geen chip en zo. Uit de tunnel gekomen neemt u de eerste weg rechts ('s-Gravendeel). Deze weg volgt u ongeveer 500 meter tot u aan linkerhand bij de Nederlands Hervormde kerk komt. Op de kruising ziet u voor u een grote waterpartij, de kreek. Bij deze kruising slaat u linksaf (dit is de Smidsweg). U rijdt dan onder een voetgangersbrug door. Deze behoort bij de kledingzaak Voorwinden, die bijna iedereen in ons dorp weet te vinden. Daarnaast wonen we in het eerste huis aan uw rechter­hand (na Voorwinden). Er staan veel bomen en een bakstenen muur om ons huis. U kunt bij ons op het erf parkeren of op de parkeerplaats van Voorwinden.     1  

 

3    Wilt u vanuit Utrecht tolvrij rijden dan is de route over Rotterdam te adviseren. Het kost wel ongeveer 10 minuten en ongeveer 8 kilometer meer. Volg de A20 en neem de afslag op het knooppunt Terbregseplein richting Dordrecht. U komt dan op de A16 naar de Brienenoordbrug. Na de Brienenoordbrug dient u de afslag Europoort en Zierikzee te nemen. De tweede afslag daarna naar Zierikzee en Roosendaal nemen (A29). Dan kunt u de route vervolgen zoals bij  na *) is aangegeven.

 

4    Vanuit Roosendaal, Willemstad en/of Zierikzee neemt u de A29. Na Numansdorp neemt u de afslag

      Oud-Beijerland en ‘s-Gravendeel (N217). Het nummer van deze afslag is 21. Vervolg bij  1  **)

 

5   Vanuit Breda en Zwijndrecht volgt u A15 tot de afslag 's-Gravendeel bij het Mercuremotel en McDonalds. Dit  is afslag nummer 20. Ga daarna richting 's-Gravendeel. Vanuit Zwijndrecht rechts voorsorteren. Vanuit Breda links voorsorteren.  Vervolg dan de weg zoals onder  2 na ***) is aangegeven.

 

 

Hieronder staat een, door ons zelf genomen, luchtfoto met de twee mogelijke aanrijroutes naar onze hoedenwinkel. U vindt ons bij nummer   1 

 

 

 

  

 

 

Hieronder staan detailfoto's van het centrum van 's-Gravendeel. Rechtsonder ziet u de, in de route beschreven, Nederlands Hervormde Kerk. Rechtsboven is de Kreek. Ook ziet u de twee parkeerterreinen van Voorwinden. Onze hoedenshop staat naast Voorwinden. Dat is het huis met het grasveld en de bomen er omheen.Parkeerruimte is in de omgeving meer dan voldoende aanwezig en het is helemaal gratis. Via deze link heeft een beeld van de straat ter hoogte van: Smidsweg bij voetgangersbrug

 

  

 

  

 Hieronder ziet u onze entree. Even aanbellen en we heten u graag van harte welkom.

 

Kom eens over de drempel.

Het is de moeite waard.

 

Hieronder nog een 360 graden 3D opname net voor de winkel

 

 

Views: 's-Gravendeel, Nederland door Hessel Visser

 

Nienke Visser