Kinderfeestjes speciaal voor meisjes

 

Hoedenfeestje!

 

Voor meisjes vanaf 9 jaar is er een speciaal hoedenfeestje mogelijk.

 

Heeft u een dochter die binnenkort jarig is? Er is dan een prachtige gelegenheid om haar verjaardigsfeestje bij Nienke Visser te vieren in de vorm van een Hoedenfeest. We krijgen hele enthousiaste reacties op dit evenement.

 

 

   

 

 

Van een oude hoed of een stro hoedje wordt een nieuwe hoed gemaakt. Er mag genaaid, geborduurd en geplakt worden. Als de hoed naar ieders zin is komt de verkleedkist te voorschijn en mogen de dames een outfit passend bij hun hoed uitzoeken. Er zijn vele kledingstukken beschikbaar. Daarna kan er door de ouders een  groepsfoto gemaakt worden. Tenslotte wordt de middag afgesloten met een 'high tea'. Na afloop mag de hoed natuurlijk meegenomen worden naar huis.

Om het feest goed te laten verlopen is de hulp van één of twee volwassenen nodig. Op die manier kunt u zelf het hoedenfeestje ook meebeleven. Het is dan natuurlijk leuk als er ook tussendoor actiefoto's genomen worden.

 

Er is ook een brochure over onze hoedenfeestjes voor kinderen.
Deze is te downloaden in PDF.

 

 

De volgende tags of trefwoorden zijn van toepassing op deze pagina: feest, hoed maken, hoeden feest, hoedenfeest, hoedenfeestje, hoedenparty, jonge dame, jonge dames, kinderfeest, kinderfeestje, meiden, omkleden, verjaardag, verjaardagsfeest, verkleden, verkleedkist, etcetera