Prinsjesfestival

Startdatum:
Einddatum:

Zaterdag 14 september staat het Het Plein in Den Haag weer bol van de activiteiten! Van 12.00 tot 19.00 uur brengen tientallen kraamhouders hun handgemaakte hoeden aan op de PrinsjesMarkt, onderdeel van Prinsjesfestival. Daarnaast kunt u ook tassen, mode, sieraden en accessoires shoppen. Het belooft een mooie markt te worden waar alles in het teken staat van hoeden en mode! De markt is vrij te bezoeken, dus wij zien u graag dan!

De PrinsjesHatwalk vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 september, de zaterdag voorafgaand aan Prinsjesdag. Dit modieuze event vindt dit jaar weer plaats op het Plein in Den Haag.

Een belangrijk onderdeel van de PrinsjesHatwalk is de hoedenontwerpwedstrijd die uitgezet is bij verschillende modevakscholen in Nederland en België. Diverse studenten hebben zich hiervoor aangemeld en gaan een unieke hoed ontwerpen. Van de ingezonden ontwerpen worden zes hoeden genomineerd door een professionele vakjury. Deze hoeden worden door modellen geshowd op de catwalk van de PrinsjesHatwalk 2019. Tijdens het event zal de winnaar van deze wedstrijd bekend worden gemaakt. Ook zijn er verschillende hoedendesigners die hun creaties op de Hatwalk laten zien. Het belooft een spetterende show te worden! De PrinsjesHatwalk wordt gehouden van 15:00 tot 16:00 uur. 

Prinsjesfestival