Groei en Bloei Nazomermarkt

Startdatum:
Einddatum:

Ongetwijfeld wordt het weer een gezellige drukte in en om Boerderij Bouwlust  in Greup.

In 2020 is het al weer voor de achtste keer dat Groei & Bloei de nazomermarkt organiseert. Dit gebeurt in samenwerking met de familie Kruijthoff. Zij hebben met de Boerderij Bouwlust in Greup een prachtige locatie. Die is gevestigd op een prachtige landelijke en zo heerlijk centraal op het eiland Hoeksche Waard gelegen locatie. DIt is een jaarlijks terugkerend evenement. Vanuit de region in en om de Hoeksche Waard kijkt men hier naar uit. Het is een prachtige jaarmarkt, met tegen de honderd stands, die u niet mag missen.

Reserveer daarom alvast de laatste zaterdag in augustus in uw agenda voor een gezellig en interessant evenement op de Boerderij Bouwlust in Greup.

Naast het aanbod van planten zijn er bloemschikworkshops, promoties, demonstraties, kunst, kinderactiviteiten; alles wat zo’n groen en landelijk buitengebeuren zo aantrekkelijk maakt zal op deze markt te vinden zijn.

De bezoeker kan dit alles rustig vanaf een  terras met een kop koffie of thee, een glas wijn of een lichte lunch op zich laten inwerken. Op die manier kom je aan de inspiratie voor je aankopen.

Voor meer informatie: https://hoekschewaard.groei.nl/home/ Meer nieuws volgt nog

Groei en Bloei Nazomermarkt