Agenda en meer informatie over Hoeden en Zo

 
 
Op zaterdag 24 maart 2018 werd in Den Haag het event Hat Connections 2018 georganiseerd in het Carlton Ambassador Hotel. Daar waren we ook aanwezig met een stand. Nu zijn de afbeeldingen te zien op Facebook: www.facebook.com/hoedenenzo 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Open dag bij Smit Klassiek
​24 november 2018
 
Al weer voor de vijfde keer wordt er een open dag gehouden bij Smit Klassiek in Oud-Beijerland. Hoeden en Zo zal daar ook weer aanwezig zijn met een stand. De datum is zaterdag 24 november 2017 van 10:00 tot 18:00 uur. Als u nog nooit geweest bent bij Smit Klassiek is het zeker de moeite waard. Naast de verschillende stands kunt u namelijk ook de antieke auto's, motors en fietsen bewonderen. Dit is slechts één dag per jaar mogelijk. Wilt u meer weten over Smit Klassiek bekijk dan hun website www.smitklassiek.nl
 
 

Geen accessoire heeft zo'n eigen karakter en zoveel allure als de hoed. Als een vrouw een hoed opzet verandert haar houding, haar bewegingen, zelfs haar oogopslag. Ze straalt zelfvertrouwen uit en haar kleding die ze draagt wekt de indruk haute couture te zijn! Men kan zeggen dat een hoed een hommage is aan de vrouw.

Er worden regelmatig nieuwe ontwerpen gemaakt. Een deel van onze collectie is te vinden bij modemall Voorwinden (www.voorwinden.nl) op de damesafdeling. Bij Hoeden en Zo zelf is ook een grote collectie aanwezig.
 

 

Voor ieder wat wils

De collectie variëert van bruidshoeden tot designhoeden voor officiële gelegenheden: van Ascot tot Prinsjesdag. Nienke brengt met haar hoeden kleur in de politiek. Maar daarnaast maakt Nienke ook graag een hoed voor het dagelijks of zondags gebruik. Laat de hoed weer een hoofdzaak worden. Elke hoed is door het handwerk weer anders. Dat maakt u als hoedendraagster uniek. De hoed geeft u een karakteristieke uitstraling.