Agenda en meer informatie over Hoeden en Zo

 
 
 
 
 
 
 
Gelukkig is Nienke inmiddels goed hersteld om mee te doen aan een aantal evenementen.
 
Open dag bij Smit Klassiek
​25 november 2017
 
Al weer voor de vierde keer wordt er een open dag gehouden bij Smit Klassiek in Oud-Beijerland. Hoeden en Zo zal daar ook weer aanwezig zijn met een stand. De datum is 25 november 2017. Als u nog nooit geweest bent bij Smit Klassiek is het zeker de moeite waard. Naast de verschillende stands kunt u antieke auto's, motors en fietsen bewonderen. Wilt u meer weten over Smit Klassiek bekijk dan hun website www.smitklassiek.nl
 
 
OPEN DAG BIJ HOEDEN EN ZO

Op donderdag 28 december 2017 verzorgen we een open dag bij ons in het huis te 's-Gravendeel. Daar bent u vanaf 10:00 uur tot 22:00 uur van harte welkom om kennis te maken met onze vergrote en vernieuwde workshopruimte (>50 m2), de winkel en een uitgebreide collectie hoeden. Graag geven we dan ook informatie over de cursussen die in 2018 weer gaan starten. Zet deze datum alvast in uw agenda.

 
 
Geen accessoire heeft zo'n eigen karakter en zoveel allure als de hoed. Als een vrouw een hoed opzet verandert haar houding, haar bewegingen, zelfs haar oogopslag. Ze straalt zelfvertrouwen uit en haar kleding die ze draagt wekt de indruk haute couture te zijn! Men kan zeggen dat een hoed een hommage is aan de vrouw.

Er worden regelmatig nieuwe ontwerpen gemaakt. Een deel van onze collectie is te vinden bij modemall Voorwinden (www.voorwinden.nl) op de damesafdeling. Zie ook de foto hieronder.  Ook bij Hoeden en Zo zelf is ook een grote collectie aanwezig.
 

 

Voor ieder wat wils

De collectie variëert van bruidshoeden tot designhoeden voor officiële gelegenheden: van Ascot tot Prinsjesdag. Nienke brengt met haar hoeden kleur in de politiek. Maar daarnaast maakt Nienke ook graag een hoed voor het dagelijks of zondags gebruik. Laat de hoed weer een hoofdzaak worden. Elke hoed is door het handwerk weer anders. Dat maakt u als hoedendraagster uniek. De hoed geeft u een karakteristieke uitstraling.